Inspired By Excellence & Innovation

A4Q staat voor “A for Quality” en stelt zich in dienst van de echte muziekliefhebber. De initiatiefnemer van deze onderneming, dhr. Asis Bajnath, heeft, met het opzetten van A4Q Productions de bewuste stap genomen om zijn jarenlange vooruitstrevende ambities tot uitvoer te brengen. Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest als toetsenist/pianist in verschillende bands/projecten en deel te hebben genomen aan verschillende evenementen, zowel als uitvoerend musicus en producent achter de schermen, vond hij het tijd om de stap te maken uit de anonimiteit, van waaruit hij altijd achter de schermen met veel plezier zijn vak uitoefende. Toch was er altijd een gevoel dat het beter kon en moest. Dit is, naar zijn mening, een verantwoordelijkheid die elke artiest heeft naar zijn publiek toe en het talent dat ze geschonken is. Met de tijd ontstond ook het besef dat deze ambitie zich niet zou manifesteren tot een werkelijkheid, als hij de essentiële elementen steeds van binnenuit zou proberen te veranderen. Zo is het idee ontstaan om een onderneming te starten waarin hij, in alle vrijheid, zijn muzikale en organisatorische kwaliteiten kan gebruiken om de kwaliteit te leveren, waar hij al jarenlang naar snakt. A4Q productions werd een feit en het harde werk kon gaan beginnen. Met een team van zeer talentvolle mensen om zich heen, die gelijkgezind zijn met de denkwijze van Asis, wordt er continu heel hard gewerkt om deze ambitie tot een realiteit te maken. A4Q producties zal zich bezighouden met uitvoerend musiceren, evenementen organiseren, studioproducties/werkzaamheden, theaterproducties en, op de lange termijn, workshops en talentontwikkeling.  Onder leiding van de gedreven mensen achter A4Q Productions is de toon gezet.

A4Q Productions. Omdat alleen het beste goed genoeg is.

DIENSTEN / PRODUCTEN

Uitvoerend musiceren

Evenementen

Muziek producties

Arrangeren / Componeren

Coaching / Talentontwikkeling

A4Q Productions verzorgt een oplossing, compleet aangesloten op de wensen van de klant. Deze ensembles bestaan uitsluitend uit professionele muzikanten met ruime ervaring. Van losse pianist tot een compleet orkest. Alles is mogelijk.

A4Q Productions organiseert en produceert professionele evenementen, zowel in eigen beheer als in opdracht. Van conceptontwikkeling tot aan de uitvoering staat A4Q Productions voor zorg en kwaliteit.

A4Q Productions voorziet in alle vormen van studiowerkzaamheden. Van opnames, mixen tot mastering. Van individuele opnames tot hele bands/orkesten.

A4Q Productions verzorgt complete (her)arrangementen voor elke mogelijke samenstelling. A4Q Productions verzorgt ook complete composities die i.c.m. onze muziekproductie team helemaal afgewerkt kan worden tot een compleet eindproduct.

A4Q Productions zet zich graag in om nieuw talent de gelegenheid te geven om i.s.m. professionele muzikanten, en de bijbehorende coaching, zich verder te ontwikkelen.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schijf je dan nu in.

Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws en events.

    Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief van A4Q Productions.