Laden Evenementen

Op zondag 9 juni krijgen de bezoekers van Madhu’s Favourites de unieke gelegenheid om meegenomen te worden in de muzikale wereld van de alom bekende zangeres Madhu Lalbahadoersing. Tijdens Madhu’s Favourites zal Madhu samen met haar collega vocalisten (Irfaan Boedhram, Gwenda Supit, Ravinder Singh Bedi, Chosang Kheyab & Shekar Kumar) haar favoriete nummers op een bijzondere manier aan u presenteren tijdens een avondvullende show. Deze show zal muzikaal begeleid worden door een speciaal samengesteld orkest o.l.v. Music Director Asis Bajnath.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, zegt een bekend spreekwoord. Om aan die behoefte te voldoen is de hilarisch cabaretier Raoel Fatehmahomed ook van de partij. Naast cabaretier is Raoel ook actief als host, organisator (o.a. Comedy Lounge). Ook is hij recentelijk te zien geweest in verschillende televisie programma’s en zelfs in de film Bon Bini Holland 2 was hij te zien. Raoel is in een zeer korte tijd uitgegroeid tot een de meeste spraakmakende multi-talenten van het moment.

Voordat de show begint heeft u de gelegenheid om langs het walk-in dinner buffet van Suri Xprez te lopen, waar een heerlijk voorgerecht (Sauto soep) op u staat te wachten. Het menu bestaat uit 4 hoofdgerechten: Hong Kong Nasi, Surinaamse Nasi, Tjauwmin & Bami. U heeft de mogelijkheid om de hoofdgerechten apart of gecombineerd te laten serveren door Suri Xprez. Zorg er dus voor dat u op tijd bent, zodat u kan genieten van het overheerlijke 2-gangen menu van Suri Xprez. Heeft u na het buffet nog stille trek? Geen zorgen, want Suri Xprez zal diverse hapjes in de verkoop hebben voor de rest van de avond.

Naast dat A4Q Productions zich bezig houd met het produceren van kwalitatieve entertainment is er ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid aanwezig. Dit heeft zich gemanifesteerd in de samenwerking met de ROCKIDS Foundation. De ROCKIDS Foundation is een liefdadigheidsorganisatie die zich primaire inzet voor het ondersteunen van kinderen in onderontwikkelde landen zoals Sri Lanka. Om deze samenwerking kracht bij te zetten zal er voor elke bezoeker van Madhu’s Favourites een bijdrage geschonken worden aan de ROCKIDS Foundation op de kinderen in Sri Lanka schoon drinkwater te kunnen bieden. Voor elke verkocht entreebewijs krijgt 1 kind in Sri Lanka een bidon dat ze kunnen vullen met het schoon drinkwater dat gerealiseerd door de ROCKIDS Foundation. Namens de ROCKIDS Foundation, A4Q Productions en vooral de geholpen kinderen in Sri Lanka, alvast bedankt voor uw bijdrage.

Na de prachtige show is het tijd om de avond af te sluiten op de dansvloer. Deze mooie avond zal afgesloten worden door de A4Q allround showband. Deze gelegenheidsformatie bestaat uit zeer talentvolle en ervaren muzikanten die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend in verschillende bands en projecten. Dit orkest heeft onder andere de theaterproductie Hindi Latin begeleid. Het repertoire zal bestaan uit een veelzijdigheid aan swingende nummers waarbij iedereen aan zijn trekken zal komen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met A4Q Productions via het contactformulier op de website.

PROGRAMMA

18.30 uur Inloop + Diner
20.00 uur Madhu’s Favourites – Deel 1
21.15 uur Pauze
21.45 uur Madhu’s Favourites – Deel 2
23.00 uur Cabaretier Raoel Fatehmahomed
23.30 – 01.00 uur Dansen met de A4Q allround showband

Madhu’s favourites wordt mede mogelijk gemaakt door A.R. Gopal Exploitaties (Tamoil Forepark).

Deel dit evenement met je vrienden!

Ga naar de bovenkant